NROI
21 nye provisional RO'ere
Skrevet af Per Bressendorff   
Mandag, 07. marts 2011 14:54

IMG_3472_mr
Vi kan ønske tillykke til 21 nye provisoriske RO'ere der i weekenden bestod IROA Level I kurset, der blev afholdt på Barrit Skole med IROA's næstformand Jürgen Tegge som instruktør.

Læs beretningen og se flere billeder og navne

Kl. 08:00 rykkede følgende 22 elever ind på Barrit skole i Barrit Skole mellem Vejle og Juelsminde.

Anders Bystrup
Peter Andreas Lund Jacobsen
Ebbe Wulf
Michael Hyldsgaard
Jens Arnfast
Michael Stein
Andreas Danko Thomsen
Jakob Schultz
Christian Thomsen
Bent Lund
Peter Davis
Michael Lindencrone Konrad
Rasmus Sulau Duevang
Lars Karlslund
Carsten Hauge
Johan Schuldt
Martin Erni
Mads Peter Bach (allerede NROI RO)
Kristian Skovgård Olsen
Mads Andersen
Jan Lennert Andersen
Steen Franta

Barrit Skole viste sig at være ideel til formålet, idet vi havde lærerværelset som frokoststue og et meget avanceret klasseværelse med projektor og activeboard (som vi efter lidt ekperimenteren fandt ud af var en trykfølsom skærm hvor man kunne swipe til næste skærmbillede, og klikke sig gennem siderne ved at klikke på tavlen - meget smart).

Jürgen Tegge var en god instruktør som formåede at få et meget tørt materiale gjort underholdende med sine mange anekdoter.

Nogle af os nød et godt måltid på restaurant Spisestedet i Juelsminde lørdag aften og så stod den ellers på regelhæfte gennemgang en dag til indtil vi endelig var færdige søndag eftermiddag kl. 16:00.

Der var en meget konstruktiv feedback, som blot understregede nødvendigheden af at vi hurtigst muligt får udviklet et andet koncept med mere fokus på det praktiske.

De 21 provisioriske RO'ere skal nu have et par matches under opsyn inden de kan slippes løs på egen hånd. Men det, at det var et IROA kursus og ikke et NROI kursus betyder at de får IROA kursusbevis hvilket i praksis betyder at de ikke behøver tage kursus en gang til for at gå videre som IROA hvis det en dag bliver et ønske.

En stor tak til Jürgen som kom herop for at holde IROA kursus. Dem holdes der normal ikke mange af rundt om i verden.

Og et MEGET stort tak til Bo Stampe og især hans kone Tina som havde arrangeret at vi kunne låne hendes arbejdsplads til vores kursus.

IMG_2338IMG_2339IMG_2340IMG_2341IMG_2342IMG_2343IMG_2337

Senest opdateret: Mandag, 07. marts 2011 16:51
 
RocketTheme Joomla Templates