NROI NROI Referater m.m. Henrik Lerfeldt's mål for NROI.
Henrik Lerfeldt's mål for NROI.
Skrevet af Lerfeldt   
Søndag, 12. marts 2017 20:54

Mål: 72 nye A-licenser om året ( 4+ kurser på Sjælland + 1 i Dall + 1 i Engesvang..??). Meget gerne flere.

10.1 Banegodkendelsesudvalget kører godt og hurtige svar gives.
Fortsæt på det gode spor.

10.2 IROA-udvalg…
Vi har kun 5 aktive IROA'er. Der skal gøres langt mere for at få nye kræfter til.
De aktive (Gert, Mark, Mike Low, Munken og Henneberg) skal vi holde til ilden. Skal der flere kurser til i IROA-regi?
Jeg mener vi skal sørge for at holde nogle flere RO'er klar til at komme i IROA. Der er flere der gerne vil, men de bliver hele tiden holdt tilbage med beskeden "du skal arbejde noget mere", og så mister folk med tiden troen på at NROI gider gøre noget ved sagen.

10.3 It-udvalg….
Tage fat om vedligeholdelsen af hjemmesiderne nu. Sørge for at alle sider bliver opdateret ASAP. Vi behøver ikke nødvendigvis noget nyt forkromet system lige nu. Lad os lige starte med at opdatere de oplysninger vi har.

10.4 RO-kursus-udvalg
Jeg ved godt at folk selv skal vise interesse. Meen vi kunne da vise vejen. Der kommer nogen gange i løbet af et år bare en sur mail om at en given konkurrence mangler RO'er. Det må da være et signal om at der mangler RO'er…

10.5 Licenskursusudvalg lader til at køre ganske fint. Måske for lidt kapacitet i forhold til de tilmeldinger til kurser jeg ser over vinteren 2016/17. Vi skal sørge for lidt flere instruktører.
Om vi skal lave et egentligt instruktørkursus, eller fortsætte med den nuværende lærlingeordning må vi tage stilling til snart

10.6 RO-udvalg.
Fokus på hvornår RO'er nærmer sig de 12 point, for at vurdere endelig godkendelse. Det skal ikke være nødvendigt at tigge om godkendelse.
Årlig skriftlig tilbagemelden til nuværende RO'er om løbende vurdering (som skrevet i vedtægterne 10.6.2) skal der gøres noget ved.

Senest opdateret: Mandag, 27. marts 2017 12:28
 
RocketTheme Joomla Templates